Festival no internacional de música i altres arts

Fest. no internacional de música i altres arts

Musique Marquer comme favori (connexion) Promouvoir l'évènement
sam. 19 jan. 19
18h30
18,00 €

Festival no internacional de música i altres arts

arriba a la seva cinquena edició, consolidant-se com el festival de referència de la música i la cultura alternativa a la província de Girona.

Mantenint l’esperit de la nit berlinesa que va impulsar la idea de la creació del festival, aquest any la música segueix sent l’epicentre de totes les arts que ens acompanyaran.
No faltarà de res per una de les jornades més especials i intenses de l’any, fira de vinils, food truck, expos...

Joan Colomo

Joan Colomo i la seva banda presenta ‘L’Oferta i la Demanda’.
Mesurar el talent és absurd, impossible, fins i tot ridícul; però ningú dubtaria que el talent existeix. Només cal fer un passeig per la trajectòria musical de Joan Colomo per tenir-ne una prova irrefutable. Un talent que desborda per totes bandes, que dibuixa melodies impossibles amb una mà, mentre amb l’altre, juga a sorprendre´ns amb detalls inesperats.

Aliment

Aliment tornen al NEU! tres anys després per presentar BROTHER, el seu tercer àlbum.
El contundent trio s'endinsa en un dens eixam de sons foscos i pesats en què un oient atent trobarà breus i meravelloses espurnes de pop i llum.
Aliment és una maquinària perfecta que esfondra tòpics, i de ben segur en generarà de nous.

XEBI SF

XEBI SF i la seva banda presenten ‘De los delfines solo nos cuentan maravillas’ just el dia després de la seva publicació. Un disc arriscat i addictiu a parts iguals, concebut amb la sola premissa de no marcar-se límits en el procés de creació.
Produït per Carlos Hernández (Los Planetes, Triángulo de Amor Bizarro...) aquest treball marca l’inici d’un nou camí sonor amb un horitzó sense fi.

Sara Fontán

L'ofici de violinista exigeix ​​tenir molt clara la màxima de Itzhak Perlman: "Allò que s'aprèn lentament, s'oblida lentament". Pot ser que per això Sara Fontán ha esperat fins ara per actuar en solitari, després de 25 anys de conviure amb el violí i explorar totes les seves possibilitats. Ara i després de la seva actuació al Secret Vida, l’artista porta el seu impactant directe al NEU! acompanyada per Edi Pou (la meitat de ZA!). Carmen 113

Carmen 113 segueix presentant ‘Discutir Desnudos’, el quart disc de la banda de Girona, i el disc definitiu amb el que han creat un nucli i un so propi. Consolidant aquest nou projecte gràcies a nombrosos concerts, entre ells, actuant com a teloners de Vetusta Morla i també d’IZAL, dos dels referents musicals de la banda.

Museless

Museless és una de les artistes revelació de l'electrònica de Barcelona.
En poc més d'un any, Museless ha aconseguit posicionar-se en una escena underground exigent i ja ha participat en festivals internacionals com SXSW, Sonar, Eurosonic o el Primavera Sound on repetirà aquesta propera edició.
Pau Blanc

Pau Blanc és el jove geni cantautor de la Bisbal, poble d'una marcada herència musical. En Pau és tal com raja: senzill, sincer i satíric. En el seu treball "El jou" on combina blues, folk i pop-rock, destil·la aquestes qualitats descarregant el pes del seu dia a dia en la música i les lletres. En directe, Pau Blanc transmet als espectadors de manera molt propera, amb humor, aconseguint una complicitat juganera amb el públic.

Caballo Ganador

Ells ja són els dj’s residents del festival i un any més tancaran la llarga nit del dissabte amb la seva proposta de pop, rock i derivats sense additius, només per la pura diversió. El duet es basa en un vast treball previ de laboratori, però el seu hàbitat és el live show fresc i lliure, com a selectors de tot allò que faci ballar: el fi de festa ideal.

Plus d'infos : http://lamirona.cat

Commentaires