POV - Taller i Performance

Théâtre, spectacle

Infos pratiques


POV - Taller i Performance

POV - Taller i Performance

Inscripció gratuïta recomanada

18 h (taller) i 20 h (performance)
Amb Núria Guiu, Premi Nacional de Cultura 2022, ballarina i coreògrafa

POV, en llenguatge Tik Tok vol dir "Point of View"; punt de vista. POV és un punt de vista sobre cos, imatge, poder i digitalitat; temàtiques que han estat l'eix vertebrador de les seves últimes creacions. La recerca feta a la seva última peça Cyberexorcisme, en diàleg amb cinc intèrprets/tiktokers, es centra en l'aplicació Tik Tok per tal de transposar i/o exorcitzar els seus mecanismes i eines coreogràfiques des del cos pla i individual de la pantalla al cos compartit i efímer que ofereix l’espai presencial.

TALLER, de 18 a 19.30h
Durant el taller, s’exposarà breument el context de la recerca, s’obrirà diàleg entre les participants i finalment es proposarà una pràctica de moviment basada en la re-apropiació d'alguns dels mecanismes de la app. Per exemple el cover (versió); el cover com una proposta d’esdevenir o d’habitar el cos de l’altre.
Adreçat a: Persones de diferents edats (entre 20 i 80 anys), de diferents procedències i experiències, interessades en la dansa, el moviment, l'improvització, el Tik Tok, la reflexió entorn cos, digitalitat, poder. No es requereix experiència professional. Només es necessiten ganes de ballar, jugar i compartir.

CONFERÈNCIA PERFORMATIVA, de 20 a 20.30h
Núria Guiu, compartirà el seu procés de recerca i invocarà/exorcitarà danses, imatges, i moviments d’arxiu virtual que l’atravessen/poseeixen i transformen.
Adreçat a: Tots els públics.

Auditori de la Mercè Girona

Pujada de la Mercè, 12

Auditori de la Mercè Girona

Partager l'événement

Événements > Gérone