Docs del mes  When Tomatoes Met Wagner

Docs del mes When Tomatoes Met Wagner

Projection Marquer comme favori (connexion) Promouvoir l'évènement
jeu. 12 déc. 19
19h00
Gratuit

Docs del mes When Tomatoes Met Wagner
Les millors estrenes documentals a Girona

El primer dijous de cada mes us oferim l’estrena d’una pel·lícula documental. Mirades úniques a la realitat premiades als millors festivals i en versió original subtitulada al català.

Aquest mes projectem: When Tomatoes Met Wagner de Marianna Economou (Grècia, 2019). 72 minuts. VOSC

Dos enginyosos cosins, amb l’ajuda del saber de les àvies i la il·lusió dels habitants d’un isolat poble de Grècia, aconsegueixen aixecar els ànims i l’economia de l’indret exportant petits pots amb tomàquets orgànics i conserves amb un mètode poc ortodox… Una història entranyable sobre el poder de les relacions humanes.

Els dos protagonistes han descobert el secret perquè els tomàquets tinguin més bon gust: Wagner. Desafiant l’agricultura industrial i cultivant tomàquets orgànics amb llavors centenàries, venen tomàquets sensibles a la música per tot el món. La tornada dels dos cosins i l’èxit inesperat han agafat per sorpresa tot un poble que, gràcies als tomàquets, ha vist com s’esvaïa la crisi que fa uns anys va colpejar Grècia i aquest lloc en particular. Una lliçó de com reinventar-se en temps de crisi.

Plus d'infos : http://girona.cat

Commentaires