Docs del mes. Over The Limit

Docs del mes. Over The Limit

Projection Marquer comme favori (connexion) Promouvoir l'évènement
jeu. 11 juil. 19
19h00
Gratuit

Docs del mes. Over The Limit

Des de fa 13 anys i el primer dijous de cada mes des del Museu del Cinema us oferim l’estrena d’una pel·lícula documental. Tots ells són mirades úniques a la realitat premiades als millors festivals i en versió original subtitulada al català. Aquest juliol de manera excepcional recuperem tres documentals més bens valorats pel públic d'aquests dos darrers anys. Una oportunitat d'or per recuperar aquestes joies del gènere documental.

En aquesta sessió projectem: Over The Limit de Marta Prus (Polònia, Alemanya, Finlàndia, 2017) 74 minuts VOSC

Quin preu té l’èxit? Margarita Mamun és una atleta de gimnàstica rítmica russa que lluita per convertir-se en campiona olímpica quan és a punt de retirar-se. Aquesta serà la seva última oportunitat per fer realitat el seu gran somni. El retrat d’una jove atleta que lluita per aconseguir les seves pròpies ambicions mentre ha de complir amb les expectatives de l’exigent sistema oficial d’entrenament rus.

A través dels entrenaments de la protagonista, veiem les dures relacions que s’estableixen entre entrenadors i atletes per arribar a l’èxit i la pressió física i mental a la que es veuen sotmeses les atletes d’elit.

Plus d'infos : http://girona.cat

Commentaires