Black Music Festival 19 - Mr Sipp + Silverflame

BMF 19 - Mr Sipp + Silverflame

Musique Marquer comme favori (connexion) Promouvoir l'évènement
ven. 15 mar. 19
21h00
12,00 €

Black Music Festival 19 - Mr Sipp

Diuen que Castro Coleman, més conegut artísticament com Mr. Sipp, és “the “funkiest bluesman alive”. Escoltant les seves cançons no serem nosaltres qui diguem el contrari. La seva veu sona ruda i sensual al mateix temps, segura i intensa, capaç de fer-nos somiar en els anys als quals el Mississippi impregnava el blues més visceral que mai s'havia escoltat. I el millor de tot és que Mr. Sipp encara té molta carrera per davant.

L'hereu del veritable llegat del blues del Delta va començar a tocar la guitarra amb sis anys; ara, amb poc més de quaranta, és un guitarrista irresistible que mou els seus dits pel coll de la guitarra amb una expressivitat que talla la respiració. Per aquest motiu, en 2014, va guanyar al mateix temps l’International Blues Challenge de Memphis, el premi Gibson a millor guitarrista de blues i el premi Bobby Rush a millor entertainer per la frescor i diversió que es respira a les seves actuacions. Ara gira pel món en format trio, tot i que a l’estudi és capaç d'encarregar-se de tots els instruments i de totes les veus. Ho demostren discos com It’s My Guitar o la seva obra més recent, Knock A Hole In It, publicat en 2017.

Després de visitar Espanya per primera vegada en 2016, presentant el seu disc The Mississippi Blues Child, torna de nou a terres catalanes per formar part del cartell del Black Music Festival, que està orgullós de presentar a un dels grans bluesmen de l'actualitat. Serà el 15 de març en el Teatre Centri Cívic Sant Narcís.

Silverflame

Silverflame té el rock com a segell d'identitat, amb un repertori propi que circula entre paisatges psicodèlics, rock d'arrel i intensitat sonora.

La banda gironina va emprendre un viatge d'alta volada amb una solvent formació, encapçalada per la vibrant veu de Sheila Endekos, les imponents guitarres de Jordi Turon i Jep Vilaplana i una potent secció rítmica amb Javi Galván al baix i Jordi Vila a la bateria.

Amb la dissolució de La Banda del Yuyu el passat 2017, gran part dels seus membres decideixen continuar junts en un nou projecte, amb ganes de fer-se escoltar arreu, interpretant cançons que tenen l'aire del ROCK en majúscules, amb un directe intens que no deixa indiferent a ningú.

A mitjans de 2018 van editar el seu primer treball discogràfic, ‘First Flight’, una mostra en estudi de la química musical que hi ha entre els membres de la banda, que els porta per “viatges mentals” a través de la seva música. Intensitat i sentiment, rock en estat pur.

Commentaires